Tatia Del Espano Libahunt
Postituste arv : 111 Join date : 30/12/2013
| Pealkiri: Enda tutvustus. Püh Jan 05, 2014 2:21 pm | |
| Hei,siin saame me ankeedi täita ja saame ka teada kes on arvutitaga ja nendega veidikene tutvuda =) Pärisnimi: Kuidas kutsuda:hüüdnimi Vanus: Kus elad: Kuidas sattusid siia?: Muu:Kui pead vajalikuks midagi muud lisada - Kood:
-
[center]Pärisnimi: Kuidas kutsuda: Vanus: Kus elad: Kuidas sattusid siia?: Muu:[/i][/center] | |
|
Tatia Del Espano Libahunt
Postituste arv : 111 Join date : 30/12/2013
| Pealkiri: Re: Enda tutvustus. Püh Jan 05, 2014 2:22 pm | |
| Pärisnimi: Elizabeth Kuidas kutsuda: Elizabeth või Bettu Vanus: 12 Kus elad: Lääne-Virumaa,Laekvere vald Kuidas sattusid siia?: Ise tegin selle foorumi Muu:Olen selle foorumi omanik ja mul on peale Prof. veel 2 kasutajat | |
|
Christopher McClane Võlur
Postituste arv : 14 Join date : 05/01/2014 Age : 27 Asukoht : Ores Various School
| |
Wynona Kelevra Ingel
Postituste arv : 125 Join date : 27/12/2013 Age : 27
| Pealkiri: Re: Enda tutvustus. Püh Jan 05, 2014 5:11 pm | |
| Pärisnimi: Liisa Kuidas kutsuda: Kuidas ise soovite. Reageerin Liisale, Isisele, Liisaisisele, Mongayle, Rillale ja kasutajanimele ning ka muudele asjadele, kui ma pihta saan, et minu kohta käis. Vanus: 15 Kus elad: Saaremaal. Kuidas sattusid siia?: Hogwartsis jagati. Muu: Ma olen tegelenud rollimängudega umbes kolm aastat varsti juba. Kõige pikemalt olen olnud hogwartsis ja mul on endal päris palju foorumeid, mis enamasti on kiiresti välja surnud (va. Tondiloss, see oli täitsa aktiivne mingi hetk) Mu teine kasutaja on siin Mica Murray.
Viimati muutis seda Wynona Kelevra (Püh Jan 05, 2014 5:27 pm). Kokku muudetud 3 korda | |
|
Rosemarie Hathaway Verter
Postituste arv : 122 Join date : 28/12/2013
| Pealkiri: Re: Enda tutvustus. Püh Jan 05, 2014 5:20 pm | |
| Pärisnimi: Liili Kuidas kutsuda: Liili Vanus: 14 Kus elad: Tartu lähedal Kuidas sattusid siia?: Rowakenis jagati lehte Muu: Mulle meeldib laulda, üleüldse muusikaga tegeleda. Minu kasutaja siin on ainult Rosemarie. Ma olen loomult sõbralik ja saan hea meelega ka kõigiga päriselt sõbraks. Võib posti kirjutada. Rollimängudes ma olen alates suvest vist. Kunagi ammu tegin kuhugi kasutaja, aga siis ei saanud ma veel aru, mida rollimäng endast kujutab ja mida seal tegema peab. | |
|
Eric Zelenski
Postituste arv : 2 Join date : 19/02/2014
| Pealkiri: Re: Enda tutvustus. Kolm Veeb 19, 2014 3:24 pm | |
| Pärisnimi: Sandra. Kuidas kutsuda: Sannu. Vanus: 15. Kus elad: Tallinn, Mustamäe. Kuidas sattusid siia?: Hogwartsis jagati Muu: Ma olen internetis hästi heas tujus koguaeg, aga hetkel on mul elu suht keeruline, aga ma ei näita seda välja. Mul on hea huumorisoon, sõbralik, abivalmis jne [/i] | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Enda tutvustus. | |
| |
|