Ores Various School
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ores Various School

PealehtPortalLatest imagesOtsiRegistreeriLogi sisse

Vesi, mu ainuke tõeline sõber

Go down 
3 posters
Mine lehele : 1, 2  Next
AutorTeade
Liam Wesley
Pooljumal
Liam Wesley

Postituste arv : 64

Vesi, mu ainuke tõeline sõber Empty
PostitaminePealkiri: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 6:43 pm

Liam oli tulnud siia kuna tal oli igav.Ta võttis oma ülariided ära ja jättis ainult ujumis püksid jalga.Poiss ronis vette ja hakkas ujuma.Liami jala peal olev haav paranes koheselt.poiss muigas.Ta ujus järve keskele.

OT:Wynona
Tagasi üles Go down
Wynona Kelevra
Ingel
Wynona Kelevra

Postituste arv : 125

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 6:51 pm

Yonna keksis õnnelikult koolist välja ja kepsutas veel tükk aega lihtsalt niisama ringi. Tal polnud õrna aimugi, miks tal nii hea tuju on, aga teda tegelikult ei huvitanudki põhjus nii väga. Ta oli rõõmus ja see oli piisav. Oma arutu karglemisega jõudis ta lõpuks järve äärde, kus ta kingad jalast tiris, et jalgupidi vette minna. Õrnalt hingeldades jäi Noona järve vette seisma ja tõstis pea üles taeva poole, et silmad sulgeda ja lasta päikesel end paitada.
Tagasi üles Go down
Liam Wesley
Pooljumal
Liam Wesley

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 6:59 pm

Liam ei märganud tüdrukut.Ta ujus aina kaldale lähemale ja lõppuks sukkeldus.Liam tõusis 7 minutit hiljem üles.Alles nüüd märkas ta neiut."Tere"Tervitas ta siis neidist ja ronis kaldale.James hakkas end kuivatama ja vaatas korraks tüdrukut.
Tagasi üles Go down
Wynona Kelevra
Ingel
Wynona Kelevra

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 7:03 pm

Wynona tajus üldiselt kõike mis ta ümber toimus, kuid see ei olnud siiski üks nendest kordadest. Võõra 'tere' ehmatas teda nii väga, et ta suutis ühel kivil libastuda ja vette istuli plärtsatada. "Oh," oli kõik mis tüdruku suust esimese raksuga välja tuli kui ta olukorda hindas. "Tere jah," noogutas ta siiski hetke pärast jälle rõõmsalt ja ajas end püsti. Tüdruku särgist ja pükstest nirises vett, kuid see ei heidutanud teda eriti palju.
Tagasi üles Go down
Liam Wesley
Pooljumal
Liam Wesley

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 7:35 pm

Liam ehmus ise siis kui tüdruk kukkus."Said sa väga haiget?"Küsis ta tüdrkult esimese asjana ja kõndis kiiruga tema juurde."Su riided said märjaks"Pomises ta siis ja vaatas tüdruku riideid.Enne tüdruku kukkumist oli James omale t-särgi jõudnud selga tõmmata.
Tagasi üles Go down
Wynona Kelevra
Ingel
Wynona Kelevra

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 7:41 pm

Wynona muigas tahtmatult, kui poiss tema juurde kiirustas. "Eip," vastas tüdruk pead raputades ja naeratas kergelt. "Jah, nii juhtub veega kokkupuutel ma olen märganud," nõustus plika lõbusalt naerdes ja oma riideid vaadates. "Küll nad ära kuivavad," lisas ta siis, kuna poiss tundus mingil põhjusel ta riiete pärast muretsevat.
Tagasi üles Go down
Liam Wesley
Pooljumal
Liam Wesley

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 7:48 pm

"Seda jah "Lausus poiss naerdes."Liam"Tutvustas ta ennast ja sirutas käe poisi poole.Viisakus ennekõike,oli talle õpetatud.James naeratas lahkelt tüdrukule.
Tagasi üles Go down
Wynona Kelevra
Ingel
Wynona Kelevra

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 7:57 pm

"Wynona, aga sa võid mind Yonnaks kutsuda," vastas Noona poisi kätt vastu võttes ja raputades. Ka Yonnale oli seda õpetatud, või siis vähemalt ta oli midagi sellist ennem kuulnud. Ei saanud aga öelda, et ta selle järgi elaks.
Tagasi üles Go down
Liam Wesley
Pooljumal
Liam Wesley

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 8:01 pm

"Meeldiv tutvuda Yonna"Lausus ta muiates.Peale eaputust lasi ta tüdruku käest lahti."Mida sa siin muidu tegid ennem kui ma sind ehmatasin?"Päris ta.
Tagasi üles Go down
Wynona Kelevra
Ingel
Wynona Kelevra

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 8:04 pm

"Seisin," vastas Yonna automaatselt ja kehitas siis õlgu. Ta polnud midagi erilist ju teinud. Seisiski lihtsalt, ükskõik kui kuivalt see ka kõlanud oleks. "Täna on imeilus päev, kas sa ei arva?" küsis ta siis rõõmsalt ja kahlas veidi sügavamale vette haudes juba plaani riietega ujuma minna. Need olid nagunii märjad ju.
Tagasi üles Go down
Liam Wesley
Pooljumal
Liam Wesley

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 8:09 pm

"Ma mõtlesin ,et tahad ujuma minna"Lausus ta siis veidi naerdes."Üliilus päev on jah"Nõustus ta siis."Yonna,sa lähed riietega ujuma?"Päris ta siis neiult kui to oli edasi veidi läinud.
Tagasi üles Go down
Wynona Kelevra
Ingel
Wynona Kelevra

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 8:12 pm

"Mõte tekkis küll jah," vastas Yonna poisi viimasele küsimusele ja viskas end siis veel veidi sügavamale jõudnud olles vette selili. Vesi lõi tal üle pea ning tegi ka veel kuivaks jäänud kohad märjaks. Puristades tuli tüdruk uuesti pinnale, istudes järve põhjas kaelani vees.
Tagasi üles Go down
Liam Wesley
Pooljumal
Liam Wesley

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 8:18 pm

"Ma arvan ,et sa ei pane pahaks kui ma sind veidi kõrgemale tõstan"Lausus ta muigega.James vaatas tüdrukut ja vaikselt hakkas tüdruk tõusma,vesi tema alla tõstis teda kõrgemale.Yonna oli juba veest 3 meetri kõrgusel."Veel ülespoole`?"Hüüdis ta Yonnale.
Tagasi üles Go down
Wynona Kelevra
Ingel
Wynona Kelevra

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 8:23 pm

Tüdruk oli esialgu üllatunud, kui ta kerkima hakkas, kuid hetk hiljem ta juba kilkas rõõmsalt. "Jah!" hüüdis Yonna vastuseks ning sättis end põlvili, et alla vaadata. See oli imeline. Elementidega sai alati imelisi asju teha, tal oli mõnikord päris kahju, et ta ise neid vallata ei suutnud, kuid samas, ingel olla oli ka võimas.
Tagasi üles Go down
Liam Wesley
Pooljumal
Liam Wesley

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeLaup Dets 28, 2013 8:29 pm

Ka poiss oli veidi üllatunud ,et neiu ei ehmund selle peale."Okei,ma tõstan sind siis kõrgamale"Lausus ta ja kesgendus.Mõne aja pärast kerkis tüdruk kõrgemale.Nüüd oli ta juba 6 meetri kõrgusel."Kindel ,et tahad kõrgemale?"Küsis ta igaksjuhuks.
Tagasi üles Go down
Wynona Kelevra
Ingel
Wynona Kelevra

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimePüh Dets 29, 2013 11:27 am

"Jaa! Jaa!" ergutas Yonna rõõmsalt veidi vett ringi pritsides ja naerdes. Tavaliselt kui ta lendas siis kasutas ta selleks oma tiibu, kuid ilma tiibadeta oli ka lennata väga põnev. Tegelikult meeldisid Yonnale ka draakonid ja ta oleks ülekõige maailmas ühega lennata tahtnud, kuid võimalust selleks polnud veel tekkinud.
Tagasi üles Go down
Liam Wesley
Pooljumal
Liam Wesley

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimePüh Dets 29, 2013 2:50 pm

Ega kooli ajal ei tekki ka.Võõraid ei lubata ju lohede juurde."Okei,ise tead kui alla lendad"Hüüdis poiss.Jamies tõstis neiuta aina kõrgemale ja kõrgemale.
Tagasi üles Go down
Wynona Kelevra
Ingel
Wynona Kelevra

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimePüh Dets 29, 2013 2:53 pm

Noh, ütleme nii, et Yonna seda ei teadnud ja ta oli pisut oma teleporteerumis võimet juba katsetanud ning kui tal piisavalt keskenduda suutis tuli täitsa välja. "Selle pärast ära muretse.." pomises Yonna olles nüüd juba ilmselt liiga kõrgel, et Liam midagi kuulda oleks võinud. Selle asemel, et alla järjest kaugeneva maa poole vaadata keeras ta end hoopis uuesti selili ja nautis kuidas tema vaateväljas oli ainult taevas.
Tagasi üles Go down
Liam Wesley
Pooljumal
Liam Wesley

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimePüh Dets 29, 2013 2:58 pm

Liam kahjuks jah seda ei kuulnud.Poiss naeratase ja vaatas üles,äkitselt hakkas tal pea ringi käima ja ta sai aru ,et ta kurnab ennast liiga palju.Vaikselt hakkas ta tüdrukut allapoole laskma."Vabandust,aga ma ei sa sind kauem üleval hoida.Ma väsin ära nii"Lausus ta kergelt naeratades.Tüdruk oli nüüd selili veepeale.
Tagasi üles Go down
Wynona Kelevra
Ingel
Wynona Kelevra

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimePüh Dets 29, 2013 3:00 pm

"Meh," porises Yonna pisut, kui ta tagasi alla jõudis ja liigutas pisut oma käsi ja jalgu, et veepeal püsida. "Äge oli!" teatas ta siis hetke pärast rõõmsalt, kui end püsti ajas ja kalda poole liikuma hakkas. Vett nirises nii ta särgist kui juustest. Natuke enne kallast raputas ta end põhjalikult nagu koer ning hüppas siis kaldale. Vähemalt olid tossud kuivad.
Tagasi üles Go down
Prof.Ekaterine Mongrel
Admin/direktriss
Prof.Ekaterine Mongrel

Postituste arv : 41

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimePüh Dets 29, 2013 3:09 pm

"See on jah äge,ma olen endale ka nii teinud.Ägedam on aga see ,et ma saan olla mingi 7 minutit veeall."jutustas ta lühidalt.Liam ise istus nüüd kaldale.
Tagasi üles Go down
https://oresvariousschool.forum.co.ee
Wynona Kelevra
Ingel
Wynona Kelevra

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimePüh Dets 29, 2013 3:29 pm

"Äge," noogutas Yonna lõbusalt ennast uuesti raputades ja seejärel käsitsi pluusi ja pükse välja väänates nii palju kui ta sai siis, kui need tal veel seljas olid. "Teleporteeruda on ka äge," arvas tüdruk siis mõne hetke pärast. "Paha hakkab ainult veidi, aga sellest pole hullu!"
Tagasi üles Go down
Prof.Ekaterine Mongrel
Admin/direktriss
Prof.Ekaterine Mongrel

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeEsm Dets 30, 2013 11:51 am

"Mhm"Nõustus poiss vaikselt."Ma pole seda kunagi teinud seega ei sa öelda kas see on äge aga ma arvan ,et see on äge " Lausus ta siis.
Tagasi üles Go down
Wynona Kelevra
Ingel
Wynona Kelevra

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeEsm Dets 30, 2013 11:57 am

"See on võimas!" teatas Yonna uhkelt ja vahtis nüüd punkti Liami seljataga. Tüdruku kulmud tõmbusid järjest rohkem kortsu, kuid ta saavutas endale seatud eesmärgi. Veel hetke oli ta poisi ees, järgmisel oli ta umbes kaks meetrit teisest eemal tolle seljataga ja kõikus kergelt edasi-tagasi. "Võimas.." pomises tüdruk käsi põlvedele toetades ning õrnalt pead raputades, et iiveldus üle läheks.
Tagasi üles Go down
Prof.Ekaterine Mongrel
Admin/direktriss
Prof.Ekaterine Mongrel

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitimeEsm Dets 30, 2013 12:02 pm

Liam naeratas.Ta vaatas tüdrukut koguse aeg."Tõesti võimas.Eks see ole hea omadus ka ju"Mainis poiss.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber   Vesi, mu ainuke tõeline sõber Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Vesi, mu ainuke tõeline sõber
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2Mine lehele : 1, 2  Next