| Vesi, mu ainuke tõeline sõber | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
Wynona Kelevra Ingel
Postituste arv : 125 Join date : 27/12/2013 Age : 27
| Pealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber Esm Dets 30, 2013 12:06 pm | |
| "Ma pean harjutama veel.." noogutas Yonna end uuesti sirgu ajades ja õlgu võdistades. Kõige rohem meeldis talle ingliks olemise juures tegelikult see, et ta ei saanud nii kergesti haiget ja tiivad olid ka ägedad. "Mida sa veel veega teha saad? Ma mõtlen, kas sa saad seda ära jäätada ka ja nii?" küsis tüdruk mõne hetke pärast. | |
|
| |
Liam Wesley Pooljumal
Postituste arv : 64 Join date : 27/12/2013
| Pealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber Esm Dets 30, 2013 12:16 pm | |
| Poiss noogutas."Ma saan veega teha kõike,aga see peab mul olemas olema.Vett ma ise teha ei sa."Ütles ta.James vaatas vett ja sõnas siis uuesti :" Ma saan vett sulatada ja jöötada,ma saan olla kaua veeall,veega rünnata jne" | |
|
| |
Wynona Kelevra Ingel
| Pealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber Esm Dets 30, 2013 12:20 pm | |
| Yonna noogutas kergelt poisi jutu peale. "Ega midagi ei saa väga olematusest esile kustuda. Aga siis sa ei saa selle hulka ka suurendada või saad?" uuris Yonna. See viimane oli tegelikult üks asi mis teda elementide juures kõige rohkem huvitas, aga tal polnud veel siiani olnud mahti kellegilt küsida või lugeda. Ära unus pidevalt. | |
|
| |
Liam Wesley Pooljumal
| Pealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber Esm Dets 30, 2013 2:27 pm | |
| Liam oli vajunud korraks mõtesse ja ei kuulnud neidise lauset."Mh??Mis sa ütlesid?Palun korda ma vajusin mõtesse"Lausus ta siis vabandavalt. | |
|
| |
Wynona Kelevra Ingel
| Pealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber Esm Dets 30, 2013 2:31 pm | |
| "Kas sa saad olemasoleva vee hulka muuta?" kordas Yonna ennast ja libistas käega läbi oma märgade juuste, et siis hetk hiljem jälle veidi oma riideid kuivemaks väänata. | |
|
| |
Liam Wesley Pooljumal
| Pealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber Esm Dets 30, 2013 2:49 pm | |
| "Seda ma kahjuks teha ei sa "Ütles ta veidi närdinult.James oleks tahtnud seda osata. | |
|
| |
Wynona Kelevra Ingel
| Pealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber Esm Dets 30, 2013 2:50 pm | |
| Yonna noogutas kergelt. "Niisiis, mis sul üldiselt edasi plaanis teha on?" uuris tüdruk, kuna tal endal polnud veel selget ettekujutlust sellest, mida ta ülejäänud päeva teha oleks tahtnud ja ta lootis Liamilt mõne idee saada. | |
|
| |
Liam Wesley Pooljumal
| Pealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber Esm Dets 30, 2013 2:54 pm | |
| "Ma ei tea,võibolla arendan veidi enda oskuseid"Sõnas ta siis ja vaatas Yonnale otsa."Ise?"Küsis ta siis koheselt. | |
|
| |
Wynona Kelevra Ingel
| Pealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber Esm Dets 30, 2013 2:56 pm | |
| "Ma ei tea," kehitas tüdruk õlgu. "Lähen lendama võib-olla," arvas Yonna ja noogutas selle mõtte peale. Lennata oli ikka tore. Hetke pärast tõmbus neid kergelt kõverasse ja peale poolt minutit piinlemist oli kõik möödas. Plika suured valgete sulgedega kaetud tiivad kõrgusid ta seljas. Pluus oli terveks jäänud, kuna enamusel Wynona riietel olid selja peal nagunii spetsiaalselt tiibade jaoks lõigatud augud. | |
|
| |
Liam Wesley Pooljumal
| Pealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber Esm Dets 30, 2013 3:04 pm | |
| Liam vaatas tüdruku tiibasid.Uhked.James naeratas ja lausus :"Su tuuvad on üli ilusad.".Need olid väga ilusad.Poiss pole kunagi ingleid näinud."Kui sa lendama lähed ,lähen ma veealla ja olen seal kaua"Ütles ta ja hüppas vette. | |
|
| |
Wynona Kelevra Ingel
| Pealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber Esm Dets 30, 2013 3:12 pm | |
| Yonna naeratas Liamile säravalt ning lehvitas kergelt oma tiibu. Ta oli ise samal arvamusel, ükskõik kui egoistlik see siis ka olnud ei oleks. Ta polnud alati teadnud, et ta ingel on. Kui poiss juba vette kadunud oli tegi tüdruk lühikese jooksu ning siis oli ta juba õhus ja tõusis järjest kõrgemale. | |
|
| |
Liam Wesley Pooljumal
| Pealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber Esm Dets 30, 2013 3:15 pm | |
| Poiss sukeldus vette ja pani jalad põhja.Liam seisis seal nagu mingi vetikas.Ta sulges silmad ja hoidis hinge kinni.Ainult veeall saab ta mõelda rahulikult ja oma mõtteid. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Vesi, mu ainuke tõeline sõber | |
| |
|
| |
| Vesi, mu ainuke tõeline sõber | |
|